keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tunnustuksia - Awards

Voi miten on ollut ihanaa saada tunnustuksia teiltä ihanat kanssa-askartelijat :) Olen kamalan laiska näiden julkaisujen kanssa, mutta ihanaahan näitä on saada!
---------------------------
I have received some awards from some wonderful fellow bloggers! I am so touched for the attention and am truly thankful! I am very sorry but the rest of the post is only in Finnish language!
---------------------------

Tämän ensimmäisen tunnustuksen sain Lilliltä jo jonkin aikaa sitten. Kiitos Lilli tuhannesti kunniasta! Minun pitäisi siis kertoa 10 asiaa itsestäni:

1. Haluaisin asua maalla omakotitalossa
2. Kadehdin niiiin paljon niitä joilla on oma käsityö- ja askartelunurkka/-huone
3. Meillä asuu myös 2 ihanaa ja varsin puheliasta kissaa
4. Haaveilen myös omasta koirasta
5. Pidän valtavasti kaikista 4 vuodenajasta
6. En saanut kulutettua koko budjettiani Leimailutaivaassa!?
7. Kynttilät on ihania. Taas saa poltella kynttilöitä syysiltojen piristykseksi
8. Jäätelöstä en luovu. En sitten ikinä!
9. Olen hedelmien ja marjojen suurkuluttaja. Love them.
10. Haluaisin oppia värittämään Distresseillä.Toinen ihana tunnustus tuli Henkirei'än Niinalta ja Paperia ja lankaa.. joskus paperilankaa -blogista. Tässä piti vastata 5 kysymykseen:

1. Lempiruoka - vaihtelee usein & fiiliksen mukaan ja niitä on monta :) Jos nyt yksi pitäisi sanoa niin broilercesarsalaatti on aivan ihanaa...
2. Lempimakeiseni - Salmiakki ja suklaa (erikseen, ei missään nimessä yhdessä)
3. Lempiluettavani - Haluaisin lukea enemmän kirjoja, mutta valitettavasti olen lähiaikoina pääasiassa lukenut vain aikakauslehtiä...
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä - Askartelu, kutominen, ompeleminen...
5. Lempielokuvani - Katson aika paljon erityyppisiä elokuvia ja sarjoja, mutta minulla ei ole mitään erityistä lempparielokuvaa.


Ja vielä kolmaskin tunnustus minulle tupsahti Niitä näitä tekeleitä -blogin Jaanalta. Suurkiitos Jaana! Tunnustuksen saaneen pitäisi kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään, mutta eiköhän tuossa yllä tullut kerrottua jo jonkinmoista :)


    Olen nyt valitettavasti niinkin tylsä, että en nyt jaa näitä eteenpäin. Blogimaailma on täynnä aivan ihania inspiroivia blogeja ja voisin antaa nämä tunnustukset kaikille. Kiitos lähtee siis kaikille ihanille bloggaajille, jotka jaksavat vierailla sekä jättää kommentteja. Niin ja ennen kaikkea askarrella ihania tekeleitä, joita muut saavat sitten ihailla :)

    Ei kommentteja: