sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kortteilutapahtuma 19.3.

Mukavaa sunnuntaiaamua kaikille. Eilen olin Helsingissä kortteilutapahtumassa ja oli kyllä taas tosi kivaa :) Tuttuja oli ja aivan uusia naamoja! Saldona oli pari stanssia, kaksi väritettyä leimakuvaa ja yksi kortti. 6 tuntia menee kyllä niin hurjan nopeasti kun on kivaa! Ihanasti oli paikalla myös askartelukauppoja edustettuina. Kiitos tuhannesti järkkäreille ja kanssa-askartelijoille ja toivottavasti taas pian saadaan uusi tapaaminen.

Alla kortti jonka sain tapaamisessa aikaiseksi, toisen kuvan näette sitten kun saan sen ihan kortiksi asti. Sorry, hieman huono valo kuvassa. Tämä tytsy on väritelty ProMarkereilla ja kortti koottu niistä tarvikkeista, mitä olin mukaani tajunnut rohmuta :)
-------------------------------------------------------------
Happy Sunday to you all! Yesterday I was at a card making event in Helsinki. There were over 20 of us card makers present and it was so much fun! The time just flew by. As usual. In the end of the day I had 2 new dies, 2 colored images and 1 card (that's about everything one can accomplish in 6 hours?) and loads of new acquaintances among passionate crafters. Below you can see my accomplished card from yesterday's get-together. This girl has been coloured with ProMarkers and the card is assembled from the stuff I had packed with me.

 Leimasin/Stamp: Pergamano - Flower Girls (set)

8 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Siis tämä on NIIN kaunis. Edelleenkin leimakuva on väritetty niin upeasti ja oli ilo nähdä se livenä, jolloin värit tulivat vieläkin paremmin esiin. Olet kyllä mahtava värittäjä.

SannaS kirjoitti...

voi miten suloinen kortti!! todella kaunis herttainen kokonaisuus!! =)

khrestel kirjoitti...

On tämä kyllä ihana kortti edelleen. Ja se kuva muuten johon tuon vahingossa sekoitin oli http://digitalpenciltoo.com/index.php/Bunches.html

Satu K kirjoitti...

Todella upeasti väritetty leimasinkuva ja kortti! Tätä kuvaa taisinkin jo tapaamisessa ihailla :o)

Lilli kirjoitti...

Aivan ihania kortteja teet! Ehdottomasti ryhdyn lukijaksesi ja odotan mielenkiinnolla näkeväni lisää upeita kortteja. Jos se inspiraatio sieltä itsellekin pikkuhiljaa iskisi :)

-Lilli-

pikku-peikko kirjoitti...

on todella kaunis kortti:)

Askartelin itte kirjoitti...

Ihana kortti, värit niin sointuvat yhteen.

Susa kirjoitti...

OIH, aivan mielettömän upeaa väritystä!! Kaunis kokonaisuus!! :)