maanantai 26. syyskuuta 2011

DT Sinelli & Vanhan Joulun Tuntua

Alkaa olla jo kovin pimeitä illat ja vettä tulee enemmän tai vähemmän taivaalta. Puut on hurjan kauniita ja ilma raikasta :) On se syksykin ihanaa!

Tässä teille näytille Sinellin DT töitä: pari vanhahtavaa joulukorttia ja yksi pakettikortti. Teemana oli joulukortit ja Vivi Gade- paperit. Minulle tupsahti paketti jonka sävyinä oli vanhan ajan joulun punainen ja kerma. Yritin pysyä tällä kertaa paketin tarvikkeissa, mutta jotain pientä tuli kuitenkin käytettyä omastakin askarteluvarastosta. Huupsis. Yritin kuitenkin pysytellä sellaisissa tarvikkeissa, joita vastaavia saa myös Sinellistä. Ensimmäinen haaste tuli vastaan kun päätin tehdä kortit ilman väritettävää leimakuvaa. Aika harvoin teen sellaisia kortteja, mutta koska olin niin päättänyt, niin piti siitä pitää kiinni ;)

----------------------------------------------
Here is some DT work for a Finnish craftstore Sinelli. Theme is Vivi Gade papers and Christmas cards.
----------------------------------------------

Ensimmäinen on siis pakettikortti. Minusta tällä simppelillä tyylillä saa tosi kauniita ja vanhahtavia pakettikortteja todella helposti. Valmiiseen tagiin leimailin jouluntoivotuksen ja sen ympärille erilaisia lumihiutaleita (lumihiutaleleimasimet omasta varastosta). Lopuksi vanhensin vähän reunoja Distress Inkillä ja viimeistelin Stickles (gold) kimalleliimalla. Tagin rei'ästä pujotin paperirusettinauhaa. Toisena on joulukortti, jossa on Papermanian akryylileimalla leimattu kuusi, jonka embossasin kultaisella ja kimaltelevalla kohojauheella. Tähän laitoin yksityiskohdaksi tagin, jonka koristelin kiekuraleimasimella leimaillen, uusionarulla ja parilla kulkusella. Boordileikkuri on Martha Stewartin valikoimista ja pyöreät stanssit Spellbindersin (nämä ovat omasta varastostani).

Tässä vielä yksi kortti, johon stanssasin kaksi Marianne Designin kuusta (stanssi omasta varastostani). Lisäksi tästä löytyy paperirusettinauhaa ja kullan värisiä puolihelmiä (puolihelmet omasta varastosta). Kuuset distressasin Distress Inkillä ja koristelin reunoja hieman Sticklesillä.

Puolihelmien väriähän voi vaihtaa tarpeen mukaan värittämällä ne vaikkapa ProMarkerilla tai Copicilla. Saat ne kivasti sävy sävyyn esimerkiksi leimakuvan värien kanssa.


1 kommentti:

KarinsArtScrap kirjoitti...

wow tiiti the christmas card above is gorgeous, beautiful embossing en the other is very beautiful.


greetings karin