keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tunnustuksia - Awards

Voi miten on ollut ihanaa saada tunnustuksia teiltä ihanat kanssa-askartelijat :) Olen kamalan laiska näiden julkaisujen kanssa, mutta ihanaahan näitä on saada!
---------------------------
I have received some awards from some wonderful fellow bloggers! I am so touched for the attention and am truly thankful! I am very sorry but the rest of the post is only in Finnish language!
---------------------------

Tämän ensimmäisen tunnustuksen sain Lilliltä jo jonkin aikaa sitten. Kiitos Lilli tuhannesti kunniasta! Minun pitäisi siis kertoa 10 asiaa itsestäni:

1. Haluaisin asua maalla omakotitalossa
2. Kadehdin niiiin paljon niitä joilla on oma käsityö- ja askartelunurkka/-huone
3. Meillä asuu myös 2 ihanaa ja varsin puheliasta kissaa
4. Haaveilen myös omasta koirasta
5. Pidän valtavasti kaikista 4 vuodenajasta
6. En saanut kulutettua koko budjettiani Leimailutaivaassa!?
7. Kynttilät on ihania. Taas saa poltella kynttilöitä syysiltojen piristykseksi
8. Jäätelöstä en luovu. En sitten ikinä!
9. Olen hedelmien ja marjojen suurkuluttaja. Love them.
10. Haluaisin oppia värittämään Distresseillä.Toinen ihana tunnustus tuli Henkirei'än Niinalta ja Paperia ja lankaa.. joskus paperilankaa -blogista. Tässä piti vastata 5 kysymykseen:

1. Lempiruoka - vaihtelee usein & fiiliksen mukaan ja niitä on monta :) Jos nyt yksi pitäisi sanoa niin broilercesarsalaatti on aivan ihanaa...
2. Lempimakeiseni - Salmiakki ja suklaa (erikseen, ei missään nimessä yhdessä)
3. Lempiluettavani - Haluaisin lukea enemmän kirjoja, mutta valitettavasti olen lähiaikoina pääasiassa lukenut vain aikakauslehtiä...
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä - Askartelu, kutominen, ompeleminen...
5. Lempielokuvani - Katson aika paljon erityyppisiä elokuvia ja sarjoja, mutta minulla ei ole mitään erityistä lempparielokuvaa.


Ja vielä kolmaskin tunnustus minulle tupsahti Niitä näitä tekeleitä -blogin Jaanalta. Suurkiitos Jaana! Tunnustuksen saaneen pitäisi kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään, mutta eiköhän tuossa yllä tullut kerrottua jo jonkinmoista :)


  Olen nyt valitettavasti niinkin tylsä, että en nyt jaa näitä eteenpäin. Blogimaailma on täynnä aivan ihania inspiroivia blogeja ja voisin antaa nämä tunnustukset kaikille. Kiitos lähtee siis kaikille ihanille bloggaajille, jotka jaksavat vierailla sekä jättää kommentteja. Niin ja ennen kaikkea askarrella ihania tekeleitä, joita muut saavat sitten ihailla :)

  maanantai 26. syyskuuta 2011

  Ready for a Snowball Fight?

  Hi all, hope you are feeling fine! Here is a card with this cute WOJ bear. He looks too cute to start a snowball fight, so maybe he's starting off making a snowman? No matter what, he's just so cute :)
  ----------------------------------------------
  Tässäpäs tekemäni kortti, jossa käytin WOJ:n ihanaa karhunpentuleimasinta. Lopputuloksesta tulikin hyvin talvinen :)

  DT Sinelli & Vanhan Joulun Tuntua

  Alkaa olla jo kovin pimeitä illat ja vettä tulee enemmän tai vähemmän taivaalta. Puut on hurjan kauniita ja ilma raikasta :) On se syksykin ihanaa!

  Tässä teille näytille Sinellin DT töitä: pari vanhahtavaa joulukorttia ja yksi pakettikortti. Teemana oli joulukortit ja Vivi Gade- paperit. Minulle tupsahti paketti jonka sävyinä oli vanhan ajan joulun punainen ja kerma. Yritin pysyä tällä kertaa paketin tarvikkeissa, mutta jotain pientä tuli kuitenkin käytettyä omastakin askarteluvarastosta. Huupsis. Yritin kuitenkin pysytellä sellaisissa tarvikkeissa, joita vastaavia saa myös Sinellistä. Ensimmäinen haaste tuli vastaan kun päätin tehdä kortit ilman väritettävää leimakuvaa. Aika harvoin teen sellaisia kortteja, mutta koska olin niin päättänyt, niin piti siitä pitää kiinni ;)

  ----------------------------------------------
  Here is some DT work for a Finnish craftstore Sinelli. Theme is Vivi Gade papers and Christmas cards.
  ----------------------------------------------

  Ensimmäinen on siis pakettikortti. Minusta tällä simppelillä tyylillä saa tosi kauniita ja vanhahtavia pakettikortteja todella helposti. Valmiiseen tagiin leimailin jouluntoivotuksen ja sen ympärille erilaisia lumihiutaleita (lumihiutaleleimasimet omasta varastosta). Lopuksi vanhensin vähän reunoja Distress Inkillä ja viimeistelin Stickles (gold) kimalleliimalla. Tagin rei'ästä pujotin paperirusettinauhaa.   Toisena on joulukortti, jossa on Papermanian akryylileimalla leimattu kuusi, jonka embossasin kultaisella ja kimaltelevalla kohojauheella. Tähän laitoin yksityiskohdaksi tagin, jonka koristelin kiekuraleimasimella leimaillen, uusionarulla ja parilla kulkusella. Boordileikkuri on Martha Stewartin valikoimista ja pyöreät stanssit Spellbindersin (nämä ovat omasta varastostani).

  Tässä vielä yksi kortti, johon stanssasin kaksi Marianne Designin kuusta (stanssi omasta varastostani). Lisäksi tästä löytyy paperirusettinauhaa ja kullan värisiä puolihelmiä (puolihelmet omasta varastosta). Kuuset distressasin Distress Inkillä ja koristelin reunoja hieman Sticklesillä.

  Puolihelmien väriähän voi vaihtaa tarpeen mukaan värittämällä ne vaikkapa ProMarkerilla tai Copicilla. Saat ne kivasti sävy sävyyn esimerkiksi leimakuvan värien kanssa.


  perjantai 16. syyskuuta 2011

  Christmas Baubles

  Happy Friday! Yey! It's weekend! I decided to start my Christmas card project for this autumn. The gorgeous stamp is from Lili Of The Valley and it's called Christmas Baubles. Love it! I colored the image with my ProMarkers and gave it a little bit of sparkle with Stickles glitter glue. Very simple card.
  ----------------------------------------------------
  Mukavaa perjantai-iltaa! Aivan ihanaa kun on jälleen viikonloppu. Ja huomenna tietty Leimailutaivas! :D

  Tänään aloittelin tämän syksyn joulukorttiprogista. Tässä yksi kortti, jossa käytin kaunista LOTV:n jouluista köynnösleimasinta. Sillä saa suht' helposti aika simppeleitä kortteja. Värittelyt on ProMarkereilla ja kimallus Sticklesillä.


  I would also like to enter this card to the Lili of the Valley Challenge with a color theme: Red, Green & White, Christmas Stampin' All Year Long with Photo Inspiration challenge and to Cute Card Thursday with a challenge Anything Goes.

  maanantai 12. syyskuuta 2011

  Leimailutaivaan Haaste-DT #5/2011 - Spotlight

  Mukavaa viikon alkua kaikille. Tänään on jälleen aika Leimailutaivaan haasteen. Tämä haaste onkin tällä erää viimeinen ennen messuja - eipäs ole enää kovin montaa päivää aikaa itse tapahtumaan! Kaikki siis mukaan osallistumaan haasteeseen samalla kun odotellaan lauantaita :)

  Haasteen aihe on tällä kertaa spotlight. Tätä tekniikkaa en ole koskaan aikaisemmin kokeillut. Olen kyllä usein ihaillut muiden ko. tekniikkaa käyttäneiden ihania töitä, mutta en ole jostain syystä itse koskaan kokeillut tätä. "Valokeilaan" pääsi WoJ:n tyttöenkeli sydämineen. Värittelyt on ProMarkereilla ja Prismacolorseilla - Ensin yksi kuva mustavalkoisin vivahtein ja toinen siltä osin värillisenä, jota käytin spotlight- kohdassa. Siipiin lisäsin glitteriä ja stanssatun spotlight- rinkulan ulkoreunan kuorrutin Diamond Dustilla. Tulihan tästä jotain, mutta kyllä tätä pitäisi ehkä reenata enemmän ;)
  ---------------------------------------------------------
  Today is the time for the last Leimailutaivas challenge before the Leimailutaivas craft fair this Saturday. So exciting! The theme this time is spotlight. Earlier I have only admired everyone else's spotlight creations, but now when I finally tried it my self I found out it was quite fun! I used this cute stamp from WoJ, because I thought that the hearts would look cute when a bit highlighted. Coloring is with ProMarkers and Prismacolors. The other image with grey scale colors and the other in normal way. Wings got a bit glitter on them and I also added some Diamond Dust around the spotlight circle to highlight it even more. Here is what I managed to create ;) First time for everything, right!  Leimakuva/Image: Whiff of Joy - Melinda Blowing Kisses
  Stanssit/Dies: Spellbinders & Magnolia
  Kukat/Flowers: WOC