tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tuunattu Valokuva-albumi

Valokuva-albumille saa tuunattua uuden ilmeen nopsasti. Materiaalit voi valita vaikka valokuvien teeman mukaisesti. Tässä tekemäni yksinkertainen vintage-tyyppinen albumi, johon käytin DoCraftsin Wellington sarjan taustapaperia, paperikukkia, vaaleita heteitä ja metallisia kulmakoristeita. Kimalletta lisäsin hieman Stickles kimalleliimalla ja muutamalla puolihelmellä. Kaikki tarvikkeet on saatavilla Sinellistä.
------------------------------------------
Here is a pimeped up photo album I made as a DT work for Sinelli. Vintage styled and simple album has Docrafts' Wellington DP, some corner embellishment and of course couple of flower arrangements.6 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Aivan ihana! Todella kaunis. Tuollaisesta kelpaisi valokuvia katsella. Itsellä valokuva-albumi projekti on erittäin pahasti jäänyt. Pitäisi aloittaa edes kuvien lajittelulla ja koneella olevien kuvien fyysiseen muotoon saamisella. Tosin ensin vielä pitäisi miettiä mitkä niistä miljoonista kuvista pääsevät fyysiseen muotoon. Kaikkia kun ei viitsi. Se on pieni ongelma nykydigikameroissa että niitä kuvia nyt sitten kans on :D

-Lilli-

KarinsArtScrap kirjoitti...

beautiful done Titti.

greetings karin

maiju kirjoitti...

Kaunis albumi. Ihanan romanttinen tunnelmaltaan ;)

TaijuS kirjoitti...

Ooh, aivan ihastuttavan kaunis taideteos!!

Anitta kirjoitti...

Wau, todella upea. Tykkään sadalla. Ja kaikki kortitkin joita selasin on aivan ihkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Great web site you've got here.. It's difficult to find excellent
writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like you!
Take care!!

My site; criminal attorney phoenix az